måndag 6 juni 2011

Hemmet

Det har blivit lite sparsamt med uppdateringar på slutet vilket iof kan vara förståeligt med en ny liten krabat som kanske inte alltid kräver, men man gärna ger massor med uppmärksamhet. Det har hänt lite grejor på hemma planet nu den senaste tiden. Både inne och ute. Inne har vi börjat ta tag i köket igen, muren ska fixas! Muras upp med bruk/puts och målas. Tapetresterna är bortplockad och nu har R och hans pappa börjat med att mura. Kommer bli så bra, och jag längtar tills det blir färdigt då köket känns som ett trångt kaos då kylen står mitt på golvet i dörröppningen. 


Ute har vi tagit bort ytterligare en syrén. En alldeles för överväxt sak som tog upp en stor del av tomten. Grannarna som hade den mer eller mindre mitt framför ytterdörren blev inte missnöjd över att bli av med den heller. Vi kommer istället (någon gång i framtiden, nästa sommar kanske) att plantera en pil där. Eller kanske två så R kan hänga upp hängmattan (fniss). R tog även tag i kaoset i garaget igår. Tömde det på massor med skräp och satte upp skåpen från gamla köket på vägen som förvaring. Nu är visionen att kunna ha bilen i garaget till vintern men vi får se hur det ser ut där inne då... :)



There has been a bit rarely with updates on the end which in itself may be understandable with a new little creature that may not always be required, but pleasegive lots of attention. There are some things happened at the home front now in recent times. Both inside and out. Inside, we have begun to take hold in the kitchen again, the wall will be fixed! Bricked up with use / plaster and painted. Wallpaper remnants are removed and now have R and his dad started to wall. Will be as good, and I can not wait until it is finished when the kitchen feels like a crowded chaos when the fridge is in the middle of the floor in the doorway.

Outside, we have removed a further lilac. A far too overgrown thing that took up muchof the land. The neighbors who had it more or less right in front of the front door was notunhappy at being rid of it either. We will instead (sometime in the future, maybe nextsummer) to plant an arrow there. Or maybe two so R can hang the hammock (giggle).R also took hold of the chaos in the garage yesterday. Emptied it on tons of trash andput the cabinets from the old kitchen on the way as storage. Now the vision is to have the car in the garage for the winter but we'll see how it looks in there then ... :)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du tittade in! Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...