Foto: Therés |
Gjorde en ny sats och tillsatte lite sirap denna gång. Ja, det blev bättre, men skulle nog behöva en skvätt till, nu hinner jag inte tillsätta mer och baka i ugnen, för jag måste hämta lilleman från dagis, så jag får fortsätta och se om jag lyckas bättre ikväll.
Found a recipe that I thought looked pretty simple. My only change was that I wouldmake them gluten free. Which I have done many times before. But so bad it was! I feltwhen I made my batch of samples that there was something missing in the cakes.Something like sugar or syrup to make them a bit slow-crispy. It was like nothing thatkept them together.
Made a new batch and add a little syrup this time. Yes, it got better, but would probablyneed a little bit more, now I have no time to put more in and bake in the oven, because I have to pick little man from kindergarten, so I may continue and see if I do bettertonight.
Om det va mitt recept haller jag med, jag kastade alltihop!
SvaraRaderaKastade också bort det. Måste fattas något. Blev lite bättre med sirap i dock, men det blev fortfarande inte bra... :/
SvaraRadera