onsdag 20 april 2011

Smått till liten

Gick ner och hämtade lådan med babykläder och hittade en hel del i stl 50-56. Har inget minne att det var så mycket. Men å andra sidan behövs det med alla kast-spyor som brukar komma i den där åldern. Lite kompletteringar med några rosa plagg så har vi nog så att vi klarar oss. Vill dela med mig av några småttiskläder: 


 

En del av dessa är sånna mamma haft kvar sen jag va liten och hon själv för den delen. Den gråa dressen hade dock lille M som sin första outfit på BB. Hade dock vuxit ur byxorna när vi kom hem. hehe. Hoppas kunna använda dessa till lillskrutt! 


Went down and picked up the box of baby clothes and found a lot in a size 50-56.Have no recollection that it was so much. But on the other hand, needed by allcaste-vomit that usually come in that age. Some additions with a few pink garments, we have enough so that we can cope. Want to share with you some toddlers clothes:

Some of these are true mother had left since I was little and she herself, for that matter.The gray outfit, however, had little M as his first outfit in the hospital. Had grown out ofhis pants when we got home. hehe. Hoping to use these to Little snufkin!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du tittade in! Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...