Familjen

Kärleken!
Sambon och Pappa till mina barn


R är klippan i mitt liv och den som alltid finns där hur knasig jag må vara mellan varven. Han har en vild fantasi och får mig att skratta nästan närsomhelst. Är inte så förtjust i mina "bön-maträtter" och anser att en 3:a grädde aldrig är fel. Vill vara i naturen lika mycket som mig, och är för det mesta inte bangen på att testa något jag kommit på att vi/jag ska göra. Han delar gärna med sig av fyndigheter (på gott och ont) och ger ironin ett nytt ansikte ;) Är gärna lite pinsam med sina tonårsbarn (och sambo för den delen) ;) Älskade sonen! Underbarast! 

Lille M gör livet roligt. Charmtrollet nummer ett med glimten i ögat för det mesta. Kanske en smula taskigt tålamod, men leendet är aldrig långt bort. Pratar som en kvarn maler mjöl och tycker om allt som går på hjul. Snällaste storebrodern som gärna ger lilla syster både pussar och kramar. Ger livet en mening.Lillskrotet, älskade dotter!

Lilla L är en alldeles särskild och superglad bebis. Hon föddes 3/6-11 och har bara gjort livet underbart. Gladaste tjejen. Tindrande ögon och leendet stort som solen. Tycker om att vara med och är nöjd med livet. Tycker om att se på när storebror leker och skrattar gärna. Ma och Pa's egen lilla ögonsten. 


Sambons tidigare barn.

G och C är nu tonåringar med allt vad det innebär. G är en sprallig tjej som är självsäker och inte rädd för att prova nya saker. Skin på näsan lilla fröken. C är nog coolheten själv (vill iaf gärna vara det) Har två sidor - en av den latare sorten där han gärna vill ha serverat på fat. Spelar sitt tv-spel och kliver ogärna ur fotöljen. Andra sidan - är C i naturen med massor med spring i benen.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...