onsdag 29 juli 2015

Avverkat två event i början på semestern

Hej och hå vänner. Det var ett tag sedan. Faktum är att sinnesstämningen inte varit på topp hos mig. Det har gått väldigt mycket energi på fel ställen och jag har varit riktigt under. Efter två veckor av semester nu så börjar saker kännas bra och orken och motivationen till de jag egentligen vill lägga min energi på börjar komma tillbaka. 

Vår semester började med en vecka som avslutades med en rafflande tävling. Vilket häftigt arrangemang! Högakusten Swimrun hjälpte vi till på och vilken härlig tävling. Den blev dock inte riktigt som planerad utan banan fick läggas om av säkerhetsskäl då vindarna var alldeles på tok för starka. Jag fick åter uppleva barndomsminnen på härliga, vackra Trysunda. 


Efter detta bilade vi hem till Umeå och tvättade upp och packade om innan vi efter två dar hemma drog iväg till höga kusten åter igen. Denna gång för att ta emot alla vandrare på Höga Kusten Hike 2015 ute vid Tärnättholmarna. Så fantastiskt att få vistas i dessa skogar och berg. Vyerna är slående vackra och fantasin kryper på en när man traskar in i dessa troll liknande skogar. Det är en natur som inte lämnar en oberörd och alla bör uppleva detta någon gång i livet.
Är stolt över barnen som vandrade utan större besvär dit och hem. Dessutom väldigt imponerad över alla de andra barnen som var med och vandrade hela vandringen. Grymt!Nu är vi på hemma plan igen och laddar för sista semester veckan som vi har som plan att tillbringa lite längre söderut i vårt land.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du tittade in! Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...