måndag 7 april 2014

Ha lite bakning framför sig



Då var det dags igen för den tiden på året då de flesta i vår omgivning fyller år. Jag själv även inräknad. Förstås. Så med en knapp arbetsvecka kvar så försöker jag få lite bakning gjord. Igår gjordes det choklad-havre-kladdkakor. Idag blev det minimuffins med krusbär och en toscakaka. Tosca med det där härligt knäckiga nöt-täcket som man kan dö lite kak-döden för. Förstås är dessa anpassade efter många av våra nära och kära med allergier och intolerans. Så två av dessa sorter är både glutenfri, mölkfri och nötfri. 

Så när denna vecka är över så börjar jag mitt tredje decennium i livet. Känns helt ok. Faktiskt. Inte några nojor. Nope. Inte en enda. 
N. O. P. E.
:)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du tittade in! Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...