onsdag 19 maj 2010

Ett sundsvall senare...

Skjutsade mor till sundsvall igår. Blev en lång dag efter lite sömn då lilleman är så förkyld. Hon skulle på sjukan för att kolla hur tjock hon är i benen. (hehe, benskörhet kan det också kallas) Det gick väldigt fort och var avklarat på ett kick. Efter det så tog vi en sväng i birsta på köpcentren. Där lyckades vi reta upp en ikea anställd som tyckte att vi var korkade och besvärliga. Vi gjorde misstaget att åka hissen upp till fiket efter att vi hade betalt, för sen när man åker ner igen så hamnar man ju tillbaka i butiken. Och dit får man inte ta med saker man redan betalt! Det finns skåp att låsa in dem i!! så då vet jag och alla som läser detta att så får man inte göra.

Gick en sväng inne på Birsta City och hittade ett par Haglöfsbrallor till Rickard. Riktigt fina! Åt middag med honom på McDonalds. Exklusivt! hehe. Tog en sväng på övervåningen innan vi for hemöver.

Hemresan var ingen höjdare med en förkyld liten kille. Höll på bli tokig på allt gnäll och alla stopp vi fick göra och med sömnbristen var det ju ingen succé. Fick köra och hålla honom i handen för att få honom lugn. (hans sitter bak jag sitter fram) Fixade sig tillslut iaf. Så på natten fick jag då sova då näsdropparna jag gav honom på väg hem kickade igång.

Jaja, det var trotts omständigheterna ganska trevligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du tittade in! Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...