tisdag 11 december 2012

Firat med pompa och ståt

Gjorde en rally-tårta till Melvin. Om han gillade bilarna? Mycket! 


Visst har man en gnutta ångest efter allt man tryckt i sig under helgen. Jorå! För så mycket fika som vi ätit i helgen då vi firade treåringen, så mycket har jag nog inte ätit på säkert hela året. Saffransbullar i långpanna, "kalla dom vad du vill"-bollar (givet vid barnkalas), spröda kola kakor, och sånna mastiga chokladfudgekakor som är så fantastiskt goda så man nära tippar av stolen. Glömde jag pepparkaksskorporna?! 

Treåringen är i alla fall väldigt nöjd med både presenter och allt fika som fick konsumeras. För visst är han ett kakmonster, ja det har han visst fått från sin mamma tror jag. Fast det är klart, klapparna som ligger bredvid granen är trots allt ganska frestande att vilja öppna. 

Idag har varit en lugn dag efter en turbulent natt. Flisan fick magsjuka igen. Så kl. 02.00 inatt var det dags att köra igång tvättmaskinen, bädda rent en säng och byta om på en liten vemodig liten fröken som sen hade väääldigt svårt att ligga still. Jag jobbade min morgon och åkte hem för att vara med tösen när det var dags för mannen att åka till Sundsvall. Men trots natten är hon rätt pigg idag. Inge mer kräka, äter bra och ingen feber. Imorgon får mannen ta igen sig. Då får han sova middag med flisan medan lilleman roar sig. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du tittade in! Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...