tisdag 15 juni 2010

Hela mig!

Kan någon bara ta denna sjukdom och sända den till andra sidan universum. Är sååå less på detta nu. Man kan ju inte heller äta alla läkemedel när man ammar heller. Men Noskapin ska tydligen gå, så natten kanske blir lite bättre om man slipper denna hosta.

Längtar så tills jag blir frisk, är så träningstaggad som aldrig förr. (eller på väldigt länge). Har kollat lite på kartor nu på lämpliga rundor dit vi ska flytta. Rödberget har man nog en väldigt fin tur. Plus att man alltid kan avsluta med lite backträning om man känner för det. Det blir man både stark, snabb och uthållig av. Ska ta och kolla upp med jobbet med hur det är med träningskort för mig just nu, så man kan köra resten av kroppen och gå på gruppass. Men jag vet inte riktigt vart man ska ta och träna, vad som blir närmast och smidigast. Iksu på umedalen kanske?
Snacka om att detta med förkylningen känns som att man är och knata på en riktig rotig stig, där varje gång man lyckas ta ett steg så ska nästa fot fasna i en rot och man ramlar. Kommer ju aldrig igång om det ska vara så här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du tittade in! Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...