onsdag 6 oktober 2010

Veckoavslut i saxnäs

Tja, ett tag sen jag lyckades få ner något på denna sidan. Det som har hänt på slutet är som sådant i alla fall. Vi har jobbat med Christoffers rum nere och just nu efter idag så är det så gott som klart. Han blev så ivrig när han kom hem så han har flyttat ner nu ikväll och ska sova där. Vilket betyder att Melvin kommer få sig ett eget rum efter helgen. (Vi kommer nämligen ha besök i helgen) Känns bra att det är klart. Det blev HUR bra som helst. Helttäckningsmattan är bara såå underbar. I alla fall så har vi väll blivit lite peppade igen att fortsätta och vi kommer nog göra färdigt i källaren, med att måla och lägga matta även i hallen nere.

I helgen tok vi dock en liten semester från huset och lånade Rickards föräldrars husbil och rymde till fjällmarker. Är så otroligt fint så här års, tyvärr kan ju vädret vara rätt ostabilt istället. Vi hade tråkigt nog otur att få en blåsig helg, men vi tog oss i alla fall en bit på fjället och skulle till en kåta, men vi tog nog fel stig för vi fick det inte att stämma. Melvin trivdes med att åka i bärstolen i alla fall och somnade på vägen tillbaka.
Eftersom det blåste så tänkte vi att vi skulle ta oss och fiska istället, men det gick ju inte heller då det var strömfiskeförbud! och sjöarna är ju rätt så döda den här årstiden.

Vi hade trotts det en trevlig helg och innan söndagen var över så hade vi laddade batterier.









Satsfjället




Mot borgafjäll







Killen i underställ!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du tittade in! Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...