onsdag 8 februari 2012

Nästan ha trillat av stolen

Satt i godan ro i lunchrummet när telefonen ringde idag. Det var mannen som hämtat in dagens post-skörd. Bland annat fanns där en räkning från landstinget. Ett inkassokrav på en faktura från 19 december. R frågade vad jag uppsökt för "sluten vård".

Jag funderade och började bli lite brydd.

Inkasso liksom. På en räkning som jag inte känner vid. Mycket konstigt!

Sånt här kan verkligen få mig att fundera och ifråga sätta mitt eget minne. Vad har jag förträngt? Och samtidigt börja bli nervös. Inkasso känns ju aldrig bra. Vi har bra koll. Hinner få smått ont i magen. Inte för att det handlade om mycket pengar men bara för att jag verkligen ogillar sånt här inkasso och så.

Det visade sig efter att ha pratat med en Kerstin att det tydligen var sen jag låg på BB då lilla L föddes. Sisådär 8 månader sen(!!). Tydligen hade ursprungsfakturan inte gått att skriva ut. (Under alla dessa månader??) Så summa sumarum var det bara att ignorera inkassot och bara betala ursprungssumman.2 kommentarer:

  1. Nämen hjälp, förstår att du blir orolig, inkasso vill man ju lixom aldrig ha att göra med. Tur att det löste sig på ett smidigt sätt i alla fall.

    Kramar

    SvaraRadera

Vad roligt att du tittade in! Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...