torsdag 1 november 2012

(Totalt glömt) att berätta om helgen del 2

Alltså nu var det ju cirka sådär en evighet sen som jag kluddade ner några ord på den här sidan. Det har blivit mindre och mindre bloggande och det är jättetråkigt. Men när både ork och inspiration tryter blir det lätt så. Kanske är det en fas. Kanske kommer jag igång i fullblom snart igen. Ja, vi får hoppas på det. 

Men hörrni. 

Jag har ju inte berättat klart om vår "på tu man hand"-helg. 
Så här var det. På lördagen sov vi ut. Jo du. Har nog inte sovit så länge på år! Halv tio klev vi upp. Åt frukost i lugn och ro. Gick på dass (för i skogen finns inga porslins troner) och packade en lite matsäck med chips och sparribs. 
Vi gick hela kanjonen upp, himla mysigt och häftigt. Den är inte så lång, ca 1,5 km. Vi hade ett par micro pauser efter vägen för foto och bara njuta av naturupplevelsen. Sen vid ett tillfälle trodde vi att vi hade gått fel då helt plötsligt markeringen blev en annan färg. Men nej, det skulle tydligen vara så. Kan vara så att länen i mellan hade lite svårt att enas om blått eller orange. Hursomhaver. 1,5 timma tog det upp till grytan på andra sidan. 35 min tog det tillbaka till husbilen. Haha. 

Med 4% ström kvar i telen fick R mottagning och försökte tagga oss på platsen på FB. Men precis när han skulle trycka "lägg till" så dog den. I-världs problem #225.

Vi bestämde oss i alla fall för att dra vidare till något annat ställe. Blev sugna på att bubbla bubbelbad. Men det fick vi utesluta för att stängningstiden var så tidig. Vi kom då på den spontana idén att gå ut och äta. Men eftersom jag endast packat för skogen fick vi ett problem. Vad skulle vi ha på oss? 2 minuter i 16:00 (stängning) passerade vi oskars gallerian i övik. SKIT! 

Googlade lite snabbt och upptäckte att det enda i hela övik som hade öppet längre än till 16:00 var Strömsknallen i idbyn. Vi drog dit. Ut kom vi med en laddning kläder för middag på restaurang. Vem kunde tro det? Inte jag i alla fall. Men jag måste ändå säga det, trotts mina fördomar om billigt, B-kvalitet så fanns där mycket fint. Och mycket fint på inredningssidan. jojo! 

Middagen tog vi på O´learys. Mycket god mat! och underbart trevligt. 
Tack min älskling för en underbar helg! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du tittade in! Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...