tisdag 26 juni 2012

Mjölk för små magar

Vi provar just nu mjölk för små magar till flisan och lilleman. Det är NAN Juniormjölk från Nestlé. 


En mjölk som är mer anpassad för de små barnens behov. Som till exempel är både proteiner och saltet reducerat. Den har mindre andel mättat fett och innehåller både omega3 och 6. Dessutom är den järn och D-vitamin berikad då små barn har 10 gånger större behov av essentiella vitaminer och mineraler än oss vuxna. D-vitaminen ser också till att skelletets upptag av kalcium förbättras. 


Hur har det då gått? De har båda fått smaka på den. Lilleman dricker den utan problem, deras kusin har också fått prova och tycker också om den. Flisan, ja första gången ratade hon den fullständigt. MEN...eftersom hon vid tillfället var sjuk och ont i munnen pga av tänder och därför också ratade det mesta som hette mat, så provade vi igen och då drack hon. Vi kommer ge dom vid fler tillfällen. Flisan har ju inte druckit mjölk i största allmänhet så hon är ju lite svår. Jag har själv provat smaka på den och tycker inte att det är speciellt stor skillnad i smak från vanlig ko-mjölk. 

Provet av NAN juniormjölk från Nestlé får vi göra genom att vara sk. buzzador. Det innebär att man får erbjudande att testa tillsammans med vänner och bekanta, tycka till och påverka olika produkter och tjänster innan de kommit ut på marknaden. Man sprider ordet öga mot öga, på blogg, facebook eller andra sociala medier och kanaler. Intresserad kicka här
1 kommentar:

Vad roligt att du tittade in! Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...