torsdag 14 juni 2012

Välkomna solen och värmen

Idag har det varit en alldeles fantastisk dag. Sol, värme och lite träning. Äntligen börjar det likna sommar, trots att det var betydligt varmare vid den här tiden ifjol. Jag är glad för dagar som dessa.

Ett pass på 3 km på lunchen idag. Det är fantastiskt smidigt att passa på då. Man hinner visserligen inte så långt men det är ju alltid något och bättre än inget. Man måste ta tillfälle i akt. Så är det.

Mannen var och shoppade en tröja idag som lääänge stått på wanted listan. Snygga detaljer och härlig kvalite av märket "Humör". Nu fattas han bara det där jeansen som man inte gör annat än att oooooo:a när man ser. Jo-jo, den hunken är min liksom.
1 kommentar:

 1. Hej!

  Älskar du - liksom oss - gammal och nött heminredning?! Vi har en nystartad blogg där inläggen är fullkomligt PROPPADE med inspirationsbilder, tips och Gör-det-själv (tutorials)! Vi har också en Till-Salu-kategori med väl utvald och helt unik heminredning!
  ...för de som inte vill missa ett enda inlägg finns vi på Bloglovin! VÄLKOMMEN IN!!!
  Ha en kanondag! KRAM // Lina

  PS. Gillar du tatueringar finns en något äldre blogg smäckfull av tips, målningar, äventyr och Requests! ;) ...funderar du på en tatuering men inte hittat det perfekta motivet? Tveka inte på att höra av dig! ;) http://liinanonstop.blogg.se

  SvaraRadera

Vad roligt att du tittade in! Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...