lördag 9 juni 2012

När man vacklar i sidled

Idag har jag varit ganska less. Less på konflikt-situationer. Less på energitjuvar som finns kring en. Less på att vara just less. Men dagen har varit ganska bra ändå. 

Jodå. 

Sonen klev upp på tok för tidigt då en viss liten fröken vaknade. Det var ändå roligt att höra på hur dom stojade och skrattade på morgonen. Bus och lek. Men är det några som kan sätta glädjens prägel på en ledsam dag så är det dom där två små guldklimparna. 

Förrådet som kommer till på baksidan är till största delen färdig och det är lite jobb för gubbarna imorgon. Sen får jag kliva in och göra en arbetsinsats på att måla det shit load stora förrådet. Åh, det kommer bli så bra ska ni se. Kommer visa en bild då allt är klart. 
What else? 
Flisan är vääldigt väääldigt nära att lära sig gå. Det är tusan inte långt kvar nu. Idag tog hon flera steg då Håkan endast höll lätt i tröjan bak i ryggen. Stolt mamma, jo-o! Snart snart ska små små lätta fötter springa bara i gräset och det kommer bli roligt att se hur hon tycker den känslan känns. 

Just nu: Underbart mätta på jordgubbar och grädde. Nu fattas vi bara sommarvärmen. Kan den komma nu? vill springa i kortbrallor och bara fötter! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du tittade in! Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...