tisdag 22 januari 2013

Uppdatera helgnöjet. Igen.

Älskar min smartphone och det faktum att jag verkligen kan göra det mesta med den. MEN...när man försöker göra ett blogginlägg och det hänger sig...igh! För det går ju heller inte att klicka upp det så att man i alla fall SER vad man skrev. Nej allt man plitat ner för att publicera det är bara . *morr*

Hur som haver. Veckan har gått förträffligt bra med vårat hälsokontrakt. I alla fall på de flesta håll. Vi blev sjuka så träningen har väl inte varit vad den borde. Men annars, helt ok. 

Efter en hel vecka med snooorkallt väder, ja vi pratar så där -20 och uppåt, tog vi oss ner på stan i söndags för att besöka borgen som de i år igen byggt upp på Renmarkstorget. Gissa om mister lilleman blev stormförtjust! O-Ja! Vet inte hur många åk han hann med men en mycket nöjd grabb hade vi. Fröken han bara åka två gånger eftersom hon tyckte att sova var en bättre ide. 

Lunch på hamburgerian och en bönburgare med morötter till blev det för min del. Erkänner att jag till viss del var skeptisk MEN blev positiv överraskad. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du tittade in! Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...