måndag 2 februari 2009

[Maggot] vad kallt


Tänkte ta mig lite tid att berätta lite om vår söndag på sjön. Vi tog en liten pimpelutflykt till Bäcksjön. Med lite lite tid var planeringen för detta inte den bästa, vi hade inte varit där förrut eller åtminstånde för Rickards del så hade han inte varit där på väldigt länge. Vilket gjorde att vi inte riktigt visste vart vi skulle. Dessutom var det inte det bästa föret heller. Tank god for AWD!! (4wd)

Väl där var det dags för borrandet av hål, vilket tog sin lilla tid eftersom vi förmodligen hade sveriges slöaste isborr. Men hål fick vi, synd bara att det var så kallt att så fort man satt still höll man på frysa sönder. Vi höll ut....Ja ett par minuter iaf ~ Haha!

Grillade en korv, åt kakor och tog oss hem för en skön bastu-stund.


Yogan bestämde vi oss för att skjuta på en vecka, både för att vi frös som små hundar och för att vi inte ville stressa, vi ville kunna njuta av dagen också. Ja! kanske lite för att vi är lata med. ~hahah

Har därimot satt upp ett mål tillsammans denna vecka med 3 st träningspass, som båda har godkänt. Vill verkligen komma igång nu. Har så mycket tankar och planering för att nå detta mål. Ja, inte världens största och mest imponerande mål, men dock, man måste börja med det man känner inte är några problem alls att klara av och när man gör de då får man börja utmana sig själv för att komma dit man egentligen vill.


Nu ska jag gå och se hur det är med min lilla sjukling där nere på nedervåningen.






1 kommentar:

  1. Vad härligt att åka ut och pimpla! Det har jag inte gjort sedan.... Hmm, stenålder? Fast då fanns ju inte pimpelspön i och för sig. Så det måste ha varit på järnåldern istället..
    Roligt i alla fall!
    Skriver mera sen, svischade bara förbi nu :-)

    SvaraRadera

Vad roligt att du tittade in! Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...