söndag 3 juli 2011

Redbull Lådbilsrally


Foto: Therés
Att ta en dag med inga måsten är verkligen skönt ibland. Det var precis vad vi gjorde idag. Vi tog en promenad från Årstaberg och över Årstaholmarna över till andra sidan till Tantolunden och Söder, utan några som helst planer eller tankar. Vi tog en lätt lunch på ett café på Hornsgatan, rostbiffsmörgås och latte. När vi sitter där hör R några som pratar om att Redbulls Lådbilsrally skulle börja en timme bort. Vi hade pratat om det innan vi for ner och hade väl planer på att ta oss dit. Jaja, tänkte vi, orkar vi ta oss tillbaka och ta bilen mot münchenbryggeriet för att se på lite race? Synd. 


Vi upptäckte ganska snart att vi inte alls kunde vårt stockholm för när vi gick från Caféet så gick vi rakt på det, vi var bara ett par kvarter därifrån! 


Taking a day with no must is really nice sometimes. It was exactly what we did today.We took a walk from Årstaberg over Årsta islands to the other side to Tantolunden andSöder, with no plans or thoughts. We took a light lunch at a cafe on Hornsgatan, roast beef sandwich and latte. As we sit where R is some who talk about Redbull Cartie rallywould start an hour away. We had talked about it before we went down and had a goodplan to get us there. Well, we thought, dryers we get back and take the car to Munichbrewery to see a little race? Too bad.

We soon discovered that we could never have our stockholm when we walked from thecafe so we went straight at it, we were just a couple blocks away!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du tittade in! Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...