lördag 10 mars 2012

Gå dit fötterna pekar
Idag gjorde vi just det. Egentligen så hade vi tänkt att M skulle få klappa renar nu när det är same-vecka här i byn. Men då varken jag eller min bättre hälft orkade bry oss om att göra någon research innan vi åkte så lyckades vi åka dit endast ca 2 timmar innan det faktiskt drog igång. Heja oss liksom! Klappa renarna gjorde vi inte men de var där så att vi i alla fall kunde titta lite på dem. M tyckte det var ganska spännande. Men eftersom det här blev...pja rätt pannkaka, så bestämde vi oss för att åka och äta istället. 


Åka var det. Eller INTE...

Nej ser ni för en viss liten fröken bestämde sig för att somna lagom till vi kom tillbaka till bilen(!!). Så jag tog flisan i vagnen och promenerade upp till Coop, dit mannen åkte och handlade medan. Vi käkade lite lunch och åkte sen hem, bytte om för att sedan ta en promenad dit fötterna bar oss. Det blev en bit vill jag lova. 

Nu jäser jag, rödblommig, i mina lång-fili-johns och ska nog gå och byta om för att vara lite mer respektabel till fina middagen mannen lagar till mig. Mycket bra grej det här med karlar som lagar god mat. Möcket Bra!! 

2 kommentarer:

  1. Härligt att promenera! Jag o hunden va ute på en riktig långrunda idag =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är jätteskönt. Vi brukar ibland bara var ute och gå en hel dag..små stopp för att äta och sen vidare. Härligt!

      Radera

Vad roligt att du tittade in! Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...