torsdag 10 februari 2011

Bli en Buzzador!

Att vara Buzzador innebär att du får erbjudande att vara med i olika kampanjer för olika företag som vill använda sig av "word of mouth advertising". Det vill säga att om du accepterar att vara med i en kampanj (för det är helt frivilligt vad du väljer att vara med i) så får du hem en produkt eller produktprover att prova själv och låta dina vänner och bekanta prova på. Det du åtar dig att göra är att sedan fylla i en rapport om hur det gick och vad du tyckte om produkten. 


Jag har deltagit i endel kampanjer och det går bara fin fint. Just nu söker de gravida eller de som har barn födda 1 feb 2009 och senare. Är du en i denna målgrupp eller någon annan för den delen som tycker att detta låter intressant, klicka dig då vidare med denna länk och signa up dig. http://www.buzzador.com/index.php/sv/?refstr=tess-s 





4 kommentarer:

  1. Låter bra. Men jag gör det bara om jag tar bort "refstr=tess-s" i adressen för annars får ju du massa bonus för att du invitat mig =)

    SvaraRadera
  2. Gör hur du vill. Poängen har inte direkt någon avgörande funktion...

    SvaraRadera
  3. Meh, då va det ju inte nå roligt längre =(

    SvaraRadera
  4. Gå nu och bli en buzzador, du kanske får fina erbjudande och det är ju inte fel med att få prova grejor gratis! Det är inget jobb, bara trevligt!

    SvaraRadera

Vad roligt att du tittade in! Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...