måndag 12 december 2011

I mitt vinterland

När frukost och dyl var avklarade idag så packade vi ihop hela lilla familjen och gjorde R sällskap till jobbet, och sen hem igen. En förmiddagspromenad på nära en timma. Känns bra, funderade ett tag på att springa hem, men kändes minst sagt tufft att börja löpningen med ett pass med tvillingvagn och två barn. Snart så! (intalar jag mig iaf) MÅSTE hitta rutin. Något varannan dag? - vi gör ett försök. 

Jag skulle verkligen behöva en träningskompis. Som liksom kunde stötta mig, motivera mig och bara säga åt mig att "nu tar du dina paltor och kommer med mig, för nu SKA vi träna"...typ så. Jag och ett par kollegor har lite löst pratat om att köra lunchpass och jag hoppas verkligen att det blir av någon gång. Hade varit nice med typ 2ggr/v.

Det var egentligen inte det här som jag hade tänkt att skriva om. But wtf! hade nämligen tänkt komma med ett litet tips på en tävling. Bokunge.se har nämligen en tävling på gång just nu. 
3 kommentarer:

 1. Jag längtar tills jag kan börja löpträna igen.

  SvaraRadera
 2. Kan verkligen rekommendera dig att skaffa en träningsvän, det är hur bra som helst. Jag skulle knappt ta mig till gymmet utan min arbetskompis som jag även har utsett att vara ansvarig över mig och min träning :-) vilket hon lyckas bra med.

  Lycka till.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det hade ju varit helt fantastiskt! Särskilt om man också fick välja detoxprodukt: ät chips, bli harmonisk... DÄR har vi en affärsidé!

  SvaraRadera

Vad roligt att du tittade in! Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...