lördag 14 april 2012

Frossa och modell

Nära på stormbyar har det blåst idag. Dessutom småsnöat. Ett riktigt sånt väder när man tittar ut och bara "Nej jag tror att jag struntar i den där promenaden och tar en kaka istället". Jopp. Vi har istället hängt i soffan i pyjamas halva dagen. Slöat. Fikat kakor och choklad så här dagen efter "chokladens dag". Ja, för choklad måste ha en egen dag. 


bra är den. 

Men vi tog oss i alla fall ut en sväng. Med bilen visserligen. Men sonen som påstog själv att han sovit, somnade efter typ fem min. Då pratar vi alltså om en liten kille som sov två 30 minuters lurar under en bilfärd från Höganäs i Skåne till Umeå(!). Vi åkte ungeför 1,5 timme och 7 mil. Ruskigt dålig väg vi hittade och jag fnissade glatt i baksätet (otroligt trött) när vi passerade "svettåker". Höhö. 

Dessutom så har vår lille kille visat sig vara ett kommande mode-lejon. En riktigt liten modell. Tog fram kameran och han började med ens posera och ville titta på varje bild för att se så att de blev bra. Skrattade och fortsatte posera. Riktigt roligt. En bild, eller två på den glada lilla nunan. 


Här kan ni se fler.


1 kommentar:

  1. Vilka fina poser Melvin gör, han e duktig...

    SvaraRadera

Vad roligt att du tittade in! Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...