tisdag 10 april 2012

Nya rutiner

Nu hägrar soffan. Vi fnyser åt regnet och blåsten ute, och funderar på vart våren tog vägen. Barnen är lagda sen en stund tillbaka. Efter en del knöl. Vi har konstaterat en sak - vi behöver nya rutiner. 

För en tid sen skrev jag det här. Vi har sedan dess gjort vissa ändringar. En är att lilleman bara får EN flaska välling på kvällen. Bajseriet har vi pratat en massa med honom om. Resultatet? Det har blivit bättre, men vi får (som i kväll) fortfarande bakslag med ett par bajsningar efter läggdags. 

Däremot flisan. Ja hon har väl varit lite av en lyx bebis fram till nu när det gäller läggning. Men sista veckan har varit riktigt kämpig. Hon VILL inte somna.Jag menar, en orm är ju lättare att försöka få still(!).  Gör ALLT för att hålla sig vaken. Det går ju sådär. (svårt att vinna över sömn). Men oj vilken pers. Eftersom de delar rum har vi inte riktigt tagit tag i striden att börja låta henne somna själv. Det är dags nu. Riktigt hur vi kommer gå till väga vet jag inte. Vi får prova oss fram lite. Känna av stämningen helt enkelt. 

Tar fram stridsmunderingen (=ängla tålamodet). 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du tittade in! Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...