måndag 23 april 2012

Ha peppen

Känner på mig att det eventuellt kommer kunna handla en del om träning här ett tag framöver. Har blivit grymt inspirerad av det faktum att jag tränat och än inte blivit sjuk (Peppar peppar).

Nu går hjärnan på högvarv med mål, träninga-scheman, kost och kostdagbok. Mycket roligt. Höp höp. Planerar ett pass redan imorgon.

Vet ni förresten. Igår när jag sprang gick det upp ett ljus för mig. Glödlampan tändes liksom. Löpning har alltid varit lite av min akilles häl (stavas det så?). Jag menar tre minuter (!) är ungfär vad jag orkat springa i sträck förr. Nu ba, 2,5 km rakt av bara. Nemas problemas!
Det är ju kanon, och jag tror faktiskt att jag har mina två förlossningar att tacka för det! Jag har lärt mig att andas ordentligt! Joru, så äre nog!

Beach 2020 herr I come! Höhö2 kommentarer:

 1. Nämen wow så duktig du är. Jag är precis som du, urkass på att springa, jag har försökt, försökt och försökt men det blir lixom aldrig lätt. Så det är underbart härligt att läsa att det har lossnat för dig. Grattis till det och fortsatt lycka till med träningen.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så myckeyt! känns skönt med lite peppning. Kram

   Radera

Vad roligt att du tittade in! Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...