tisdag 23 augusti 2011

Gillar

Orkidéer är en av de blommor som jag tycker absolut mest om. De är så vackra! Men varför ska de vara så svåra att sköta och ta hand om? Inte för att jag har speciellt "gröna fingrar". Är nog något av motsatsen till bra hand med blommor. Men ibland lyckas jag. Ibland är det bara svårt att hitta ett ställe där blomman trivs. Vår blomma i köksfönstret höll vi på att ha ihäl när vi bodde i lägenheten, men här i huset trivs den otroligt bra! Vilken skillnad. 


Orchids are one of the flowers that I definitely think most about. They are sobeautiful! But why should they be so difficult to manage and take care of? Not because I have very "green thumb". I'm probably one of the opposite of good hand with flowers. But sometimes I succeed. Sometimes it's just hard to find a place where flowers are happy. Our flower in the kitchen window we were close to kill when we lived in the apartment, but in this house it likes it incredibly good!What a difference.

1 kommentar:

  1. Håller med! Jag vet inte hur många jag lyckats ta ihjäl hitills. Eller de lever men det kommer inga blommor... :)
    Ja komma igång förkylningar är ett vanligt fenomen! Hur länge ska du vara hemma? I höst kan vi ju åtminstonde träffas å ta nån ordentlig promenad om du är hemma! :)

    SvaraRadera

Vad roligt att du tittade in! Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...