torsdag 24 mars 2011

Mot Sherwoodskogen!

Har endast en gång fått tillbaka på skatten. Finns inge tråkigare än att få ett besked att man måste betala ytterligare pengar i skatt än man redan gjort. I år såg det betydligt bättre ut =ingen restskatt! Vet inte om det faktum att man nu mera är husägare som har en bidragande orsak. Jag är nöjd, och glad. Ska också kolla med f-kassan hur det fungerar med utbetalningen av jämnställdhetsbonusen. För den ska ju också komma i samma veva. 




Has only once got back on the tax. There is nothing more unpleasant than getting amessage that you have to pay additional money in taxes than I already did. This yearlooked it much better = no residual tax! Do not know if it fact that I now homeownerswho have been a contributing factor. I'm pleased, and happy. Should also check outhow it works with the payment of observance of equality bonus. For it is supposed toalso come about the same time.



1 kommentar:

  1. Återbäring is the shit! Härligt med en bonus! (Tips om du brukar få restskatt -be din arbetsgivare dra en hundralapp eller två extra i skatt/månad. Likaså kan FK göra det!)

    SvaraRadera

Vad roligt att du tittade in! Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...