tisdag 3 juli 2012

När man gjort lite till

I tid och otid står renoveringen i farstun. Som husägare blir man sällan klar. Inte helt i alla fall. Jag tycker vi har hunnit ganska mycket på de 2 åren vi bott i vårt hus. Bland annat det här som var för ett år sedan ungefär. 


Sedan dess har vi hunnit lite till bland annat det här: Rivit pelletsförrådet i pannrummet och fixat en tunna i stället, städat och gjort fint där. Vi har satt in ett badkar i tvättstugan (ett temporärt iof). Köpt ett handfat med möbel till toan där uppe, men behöver en blandare innan vi kan installera den. Det har byggs ett förråd på baksidan av garaget, samt att R öppnat upp för förvaring under taket i garaget. 


Och sist men absolut inte minst hade vi en traktor här idag som fixade till vår uppfart. Som varit sned och med en stor bula på ett år ungefär sedan vi tog bort stubben och rönnhäcken. Nu är den fin. Han som gjorde jobbet är bekant med oss genom jobbet och verkligen ruskigt duktig. Eftersom han var så bra så fick han göra en parkering på gräset också. Skala av gräs och lägga grus. Ser ni skillnaden på uppfarten? 


Så här såg det ut när vi flyttade in:  Så här ser det ut nu: 

1 kommentar:

Vad roligt att du tittade in! Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...