onsdag 11 juli 2012

Testa Pierre Robert sports collection

Ett bra tag har jag tittat på deras sportbh men aldrig kommit hem med en. Ganska fånigt egentligen. Speciellt när den kostar hälften så mycket som ex en av märke casall. Men den som väntar på något gått..... Brukar det ju heta och den här gången kan man säga att det gjorde det. Halva priset på coop...tjjii-tjing! Så alltså tjänade jag 124,50 riksdaler. Klassisk tjejmatte :-) eller ordentliga 374,50 om man jämför med casalls. Casalls vet jag är bra. Riktigt bra. Men jag har stora förhoppningar på Pierre Roberts. I eftermiddag ska den prövas! Snygg är den i alla fall. Jag valde en grön.

Vet ni förresten? Ett tips till tränande männskor i främst umeå, celsius finns numera på Ica kvantum, kronoparken! Hur nice på skala? Möcket! Blev så ivrig när jag såg det så jag räknade helt fel på hur mycket jag handlade för :-)
3 kommentarer:

 1. Kicki kom hem med ett par boxershorts till mig med samma märke från Coop =) Riktigt sköna måste jag säga.
  Kul aatt Celsius kommit till ICA. Nu får man bara hoppas att det snart dyker upp till Coop så man slipper åka över halva stan för den drycken

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom är grymt sköna, och denna sportbh kan verkligen, äta sig med casalls! Jo, vi får verkligen hoppas att de kommer till coop också det hade varit super.

   Radera
  2. Mäta sig ska det naturligtvis stå! :-)

   Radera

Vad roligt att du tittade in! Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...