måndag 16 juli 2012

Vem klubbade barnen

Ja här sitter jag och glo på TV. Hade ställt in mig på ett par vänder i trappen vid läggningen av barn men det verkarsom någon klubbade dem. Somnade som små trötta bävrar! Hela 15 min mellan att jag gick upp med dem tills jag hämtade flaskorna och de sov. De är så det ska

Igår fick jag med mig mannen ut på en cykeltur. Faktum med att det var hans ide. Troligt roligt. Vi skulle reka en sträcka på en vandringled men det gick liiiite för fort i början och det resulterade i att vi hamnade på fel led och istället för en kort lugn tur cyklade vi nästan 2 mil. Ooops! Lie små öm i rumpan idag och så men annars var det riktigt skönt. Mer av det!

På en liten stund bär det av till närmaste mack för att tanka dunkar till gräsklipparen. Gick ju så där att klippa då soppan tog slut efter en tredjedel av gräsmattan!
2 kommentarer:

  1. Jag brukar ha i ägg och massa ströbröd, de är ganska svåra att hålla ihop annars. När man har haft i vad man tror är tillräckligt med ströbröd brukar man nästan få ösa i lika mycket till (eller så har jag jättedålig ströbrödskänsla) :)

    SvaraRadera
  2. Det låter skönt! Klubbad bäver kan man bli efter långa soliga sommardagar!

    SvaraRadera

Vad roligt att du tittade in! Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...