måndag 6 augusti 2012

Veckans träning 2.1

Jag började ju förra veckan med ett litet schema till mig själv, och det gick ju hyffsat må jag väl säga. Allt blev inte på rätt dagar och rätt ordning men åtminstone gjorde nått. Förutom fredagens styrkepass som jag tog igen idag :) Men som allt blev det så här: 

Mån: VILA
Tis: Styrka med gummiband och kroppen + Intervall på crosstrainern.
OnsLöpning 6 km
Tors: VILA
Fre: VILA
Lör: 40min löpning + 45 min cykling (lugnt) 
Sön: VILA

Styrkepassen tycker jag är lite jobbiga. Mest att jag har lite svårt att motivera mig och har därför kanske lite taskig disciplin. Intervallerna på crosstrainern är grymma. Skit vad den tar på musklerna! Att man dessutom måste hålla balansen för att inte trilla av när man kör det fortaste man kan, ja det gör det hela inte lättare. Löpningen känns lite sådär just nu. Tro jag har en lite svacka vilket gör mig lite nervös inför mitt mål. Salomon trail touren den 15 sept. Jag har än inte ens provat mig på 1 mil. Men hade planer att försöka till helgen. Den här veckan ser ut som följer: 

Mån: Styrka + Intervall
Tis: Crosstrainer 30-40 min
Ons: VILA
Tors: Backintervall + Cykla
Fre: Styrka
Lör: LÖPNING 10KM 
Sön: VILA

Laddar! Är både pepp och nervig. Börja redan känna pulsen inför tour loppet. Drömde tom om det härom natten. Sjukt visst?! 

Kalorierna btw går rätt bra. Är ju inte nitisk på kalorien men har det mest som någon sorts måttstock för att inte pula i min massa i onödan. 


1 kommentar:

  1. Vad duktig du är!! Du kommer klara det galant tror jag :) Kul att följa dig här. Heja! Heja!!

    SvaraRadera

Vad roligt att du tittade in! Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...