söndag 4 september 2011

En löptur med höstkänsla

Hösten är snart här på riktigt. När jag var ute på en liten (men dock) en löprunda idag så seglade löven ner framför mig på stigen. En ganska ro givande känsla. Samtidigt som jag tycker, när jag tänker tillbaka, att sommaren gick alldeles på tok för fort (som vanligt). Jag börjar smått se över de ytterkläder och saker barnen behöver till höst och vinter, och det kommer behövas kompletteras. Det är nackdelen att ha dem född på var sin sida av året. Väldigt lite av sånt kommer kunna återanvändas till den mindre. 
Autumn is almost here for real. When I was out on a small (but still) a run today the leaves sailed down in front of me on the path. A fairly quiet rewarding feeling.While I think back that summer went too fast (as usual). I'm starting to see over the coats and things the children need to fall and winterand it need to be completed. It is a disadvantage to have them born on each side of the year. Very little of this stuff can be reused for the minor.

1 kommentar:

  1. Är det nått speciellt ni behöver som ni vill låna? Selma är ju född i maj så vi kanske har nått som passar. Det slits ju typ ändå inte så mycket när de är så små :)
    sv: jo, det kan nog vara drömmar eller nån separationsfas. Vaknade i natt också men var inte lika otröstlig då åtminstonde. Hoppas det är snabbt övergående för man blir ju som sliten av att inte sova ordentligt...

    SvaraRadera

Vad roligt att du tittade in! Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...