onsdag 21 september 2011

Nada

Har nog bestämt mig för att göra typ inget idag. Är så sjukt trött och det vill verkligen inte ge med sig. Har försökt med ett par koppar med kaffe men det tycks inte ha någon effekt. Helst skulle jag vilja ta en liten powernap men eftersom en vis liten fröken har bestämt sig för att inte sova så kommer jag nog inte hinna med det då klockan har en förmåga att formligen springa iväg på dagarna! Startade en tvätt tidigare så den må jag väl måsta gå och hänga. 


Sommarklädd topp till tå fick fröken bli då hon nu vuxit i de kläder hon fick när hon föddes. Sötaste underbyxorna har hon med.Have probably decided to make nothing today. Is so tired of it really would not give wayHave tried a couple of cups of coffee but it does not seem to have any effect.Ideally I would like to take a small PowerNap but because a certain little lady has decided to not sleep so I will probably not have time for it when the clock has the ability to literally run away on the dayStarted a wash before, so I may have to go and hang that.

Summer Dressed head to toe the little one is as she now have grown in the clothes she got when she was bornCutest panties, she has to.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du tittade in! Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...