tisdag 6 september 2011

Good dinning

Idag är det tisdag och fast det inte är första dagen på den här veckan så har jag bestämt att nu SKA här ätas bättre. Det finns alltid val, även om det ibland är ett av den billigare varianten, på att äta hälsosammare. Jag börjar med en vecka! Så tisdag nästa vecka får ni resultatrapport! 

Min tanke följer; att jag ska se till att äta 
Bilden är inte min portion, men jag ville
som ge en liten ide´

- Mera grönsaker och då pratar jag inte gurka, sallad och annat som är till största del vatten, utan typ broccoli, haricot verts och sånt med alla dessa bra antioxidanter och sånt. 

- Långsammare och mindre kolhydrater. Jag vill inte plocka bort de eftersom jag starkt tror på att man bör äta av alla näringsämnen (fett, protein och kolhydrater). 

- Bra med protein och rätt fett. Gärna sånt som ger bra mineraler som järn och bra fetter som omega 3. 

Dagens middag bestod av följande: Panerad spätta (paneringen för att bevara det bra fettet i fisken), 3 små (väldigt små) potatisar och 2-3 dl kokad broccoli. och en liten klick med remuladsås. 


Today is Tuesday, and though it is not the first day of this week so I have decidedthat now here we will eat better. There are always choiceseven if sometimes it isone of the cheaper variety, to eat healthierI begin with a week! So Tuesday next week, you will report on the results!
My mind followsI'll make sure to eat
- Add vegetables and then I talk not cucumber, lettuce and other things that aremostly water, but the type of broccoliharicot verts and stuff with all those greatantioxidants and stuff.
- Slower and less carbohydrates. I would not remove the completely because Istrongly believe that one should eat of all nutrients (fat, protein andcarbohydrates).
- Good with the protein and the right fatsPreferably stuff that gives good minerals like iron and good fats such as omega 3.
Today's dinner consisted of: Coated plaice (coating to preserve the good fat inthe fish), 3 small (very smallpotatoes and 2-3 cups cooked broccoliand a small amount of sauce.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du tittade in! Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...