fredag 2 september 2011

Utdragen förmiddag

Vi har precis kommit hem och vi är mer eller mindre helt slut båda två. Bilen var bokad för en service den här morgonen och medan den togs hand om tog vi en strapats runt Ersboda och Mariedal. En sväng på diverse butiker. Hittade bland annat en ny sekond hand jag inte vetat av förut (inte för att jag haft jättestor koll innan heller men). Vi var in en sväng och kikade, ingen stor butik direkt men fanns väl ett och annat.  


Efter bilen var färdig var det bara att åka och lämna in dem på nästa ställe: HBdäck då servicestället hittat att vi hade en spik i ena däcket. När allt detta var färdigt med bilen var det handling som stod på schemat. Var inte speciellt sugen kan jag medge. Nu är vi iaf hemma, en periodvila sen får vi se om vi tar tag i något annat idag eller om det bara bli en soffpotatiskväll. 




We have just arrived home and we are more or less completely out of both. The carwas booked for a service this morning and while it was taken care of, we took atrek around Ersboda and MariedalA turn at various stores. Found among other things, a new second hand I did not know of before (not that I had a huge trackbefore either though). We went in inside and lookedno big store directly but waswell a few things.

After the car was ready, only to go and leave them on the next point: HBdäck theservice instead found that we had a nail in one tire. When all this was done with the car was the act that was on the schedule. Was not very eager, I admit. Now we areat home anywaya period of rest, then we see if we grab hold of something elsetoday, or if it's just become a couch potato tonight.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du tittade in! Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...