måndag 26 september 2011

Måndag morgon

När gubben klev upp med M och lilla L vaknade och var hungrig bestämde jag mig ganska snabbt för att ligga kvar och dra mig medan hon fick äta. Otroligt va skönt! När jag sen kom ner var det bara till att sätta igång med att frisera lilla M's övervuxna lilla huvud. Ett stort behov då en mini semester och (mindre skojigt) en begravning väntar i slutet på veckan. För en tid sedan förlorade vi R's farmor och vi kommer på onsdag åka ner till Skåne för att delta och ta farväl. 


Tillbaka till det lilla huvudet. Tyckte att det var knepigt att klippa honom förra gången. Men det var nog nära på ÄNNU knepigare denna gång. Får klippa lite oftare så det inte hinner växa ut så långt. Sen att det lilla håriga huvudet aldrig är stil eller gör som man själv önskar gör det hela inte lättare, men jag är nöjd över resultatet. 
When R got up with M and little L woke up and was hungry, I decided pretty quickly to stay and take myself a rest while she ateUnbelievably nice! Then when I camedown it was just to get down to the cut little M's overgrown little headA major needas a mini vacation, and (less fun), a funeral is waiting at the end of the weekSome time ago we lost R's grandmother and we will on Wednesday to go down to Skåne to attend and say goodbye.

Back to the little headThought it was tricky to cut him last time. But it was closeenough for even trickier this time. Will cut a little more often so it does not grow outso far. Then to the little hairy head is never put or do as you wish makes it any easier, but I am satisfied with the outcome.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du tittade in! Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...