tisdag 20 september 2011

Mellanmål eller utflyktsmat

Det var ett tag sedan jag såg ett recept på pizza bullar. Ett ganska superenkelt recept. Har sedan dess varit väldigt nyfiken på hur de skulle bli och har inte kunnat släppa tanken på att jag bara måste prova. Svärfar kom förbi med ett pizzakit häromdagen och då passade det sig ju alldeles utmärkt med en provsats. 


Man tar helt enkelt bara en färdig pizzadeg rulla ut den, slänger på den fyllningen man vill ha på. Här kör jag med klassiskt tomatsås (dock en chilipimpad variant) skinka och ost. Sen rullar man ihop den och skär upp i 2cm tjocka skivor. 


Precis som man gör med kanelbullar tänker jag. Och bara för att det är jag, hann jag slänga in dem i frysen innan jag kom på att jag skulle fota resultaten :P 
It's been a while since I saw a recipe for pizza rollsA pretty super simple recipe.Has since been very curious about how they would be and could not stop thinkingthat I just have to tryFather in law came by with a pizzakit other day and I decided I go for a test round.
It takes simply a finished pizza dough roll it out, throw on the filling you want onHere I go with classic tomato sauce ( a chilipimpad variantham and cheeseThenyou roll it up and cut into 2cm thick slices.


1 kommentar:

  1. Såg gott ut det dära :) Du är duktigt på baka å laga mat m.m. Själv är jag 0% huslig... :/

    Kommer gärna förbi å hälsar på nån dag, kanske nästa vecka???

    SvaraRadera

Vad roligt att du tittade in! Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...