fredag 22 april 2011

Glad Påsk

Långfredag och den känns faktiskt lite längre än andra fredagar. Vet inte om det beror på att M bestämde sig för att starta dagen tidigt och motade upp mig ur sängen runt 6 i morse. Har hittills dock varit en väldigt skön fredag. Vi har varit ute och njutit av solen, tog ett par arbetstag i den f.d. blomrabatten, men bestämde mig för att bara njuta av familjen och solen istället. 


Vi har också varit en sväng och inhandlat lite godis om det skulle dyka upp mer besök från blåkulla i eftermiddag. 


Tråkigt nog verkar M inte vara så kry, snorig och rosslig i halsen, var inte alls hans glada livliga jag i förmiddags. En tidig tupplur, och sen en till på eftermiddagen. Var jätte-hänging nu när han vaknade och kokhet som en liten kamin. - 38,8 i feber. Har nu slumrat en tredje sväng. 


Friday and it does feel a bit longer than other Fridays. Do not know if there is becausethe M decided to start the day early and pushed me up out of bed around six in themorning. Has so far, however, been a very pleasant Friday. We've been out enjoyingthe sun, took a couple of working time in the former flower bed, but decided to just enjoy the family and the sun instead.

We have also been and bought some candy if there would show up more Easter visitthis afternoon.

Sadly, M seems not so well, snotty-nosed and hoarse throat, was not his happy livelyme this morning. An early nap, and then another one in the afternoon. He was reallyhanging now that he woke up and BOILING HOT as a small stove. - 38.8 in fever. Hehas now slept a third time.


1 kommentar:

Vad roligt att du tittade in! Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...