lördag 9 april 2011

Sockerkoma

Mitt huvud är alldeles tungt av allt stoj, socker, kaffe och den lilla stressen som jag hann få då  alla besökare lyckades med att komma nästan samtidigt. 


Dagen började 06.30 då lille M tyckte att det var dags att kliva upp. Sen tog vi tag i städningen och fixade i ordning tårtan, som mest bara ville rinna ut. När jag nästan var färdig, började alla trilla in. Tyvärr hade vi inte hunnit äta någon lunch, så det blev lite fix och trix och alla ramlade in eftersom men tillslut stod fikat på bordet och vi kunde fika. Smask! 


Nu tar vi det mest lugnt. Är jättefint ute men det blåser storm. Men vi ska trotsa blåsten och hitta lä på baksidan i hörnet vid garaget och huset. Få lite luft kan behövas för att lätta på huvudet. 


My head is too heavy of all the hustle, sugar, coffee and the little stress that I could getwhen everyone visitors managed to arrive almost the same time.

The day started 6:30 when the little M thought it was time to step up. Then we took holdof the cleaning and fixed the cake, which mostly just wanted to run out. When I was almost finished, started everyone drop in. Unfortunately we had not had time to eatsome lunch, so it was a little fix and tricks and everyone arrive since. But in the endwas coffee on the table and we could snack. Yum!!

Now we take the most quiet. Is very nice weather outside but is wind storm. But we willdefy the wind and found shelter in the back corner of the garage and house. Get someair may be needed to ease the head.


3 kommentarer:

  1. Tackar tackar för gott fika:) Ja, visst är det märkligt att alla lyckas komma samtidigt!?
    Kram Mia

    SvaraRadera
  2. Tack än en gång för jättegott fika...

    SvaraRadera
  3. Varsågod! Kul att ni gillade det! Kul att se dig här Mia ;)

    SvaraRadera

Vad roligt att du tittade in! Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...