söndag 10 april 2011

Tips på bra småbarnsvante

Vi tog oss ut en sväng. Men att ha på lille M sina vintervantar är ingen större ide när han bara blir frustrerad för att han inte kan greppa saker. Vi var tvungna att byta och sätta på han "tum-fingervantarna". Det är ju inge höjdar vantar i det här vädret, men hellre att han blir lite blöt än bara står och grinar. 


Vart hittar man bra vantar till en sån här lite kille?? vi har ett par mer "galon-vantar" men de är alldeles för stora! ändå är det minsta storleken... Blir galen på vantar!




We went out. But having the little M their winter gloves are no more idea where he justgets frustrated because he can not grasp things. We had to change and put on his"thumb-finger gloves. " It's tabling higher gloves in this weather, but rather that he gets a little wet than just stands and screem.

No matter where you find good mittens for one of these little guy? we have a couple more "stripe-mittens" but they are too big! yet it is the smallest size ... Go crazy on the gloves!


2 kommentarer:

  1. Vantar är ett sjå! Nu låter jag E vara utan kortare stunder. Annars finns ju ofodrade galonvantar.. de är ofta lite stora, men ändå rätt enkla att greppa saker i!

    SvaraRadera
  2. Det är nästan hopplöst att hitta bra...

    SvaraRadera

Vad roligt att du tittade in! Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...