lördag 7 maj 2011

Dagen i bilder

Förmiddagen kändes väldigt seg idag. Var och inhandlade material till renoveringen i G's rum, efter konstaterandet att det var mer jobb än vi hoppats på. Vi satte under gårdagen upp två våder tapeter till totalt katastrof. När limmet torkat upptäcker vi att väggen under är för dålig att bara tapetsera på. (SUCK). 

Efter en välbehövlig tupplur mitt på dagen, (hela familjen sov) tog vi oss en stund ute i det fina vädret. En Cappuccino avnjöts i solen på framsidan medan lille M sprang omkring och jagade katterna.

Här har han nästintill lyckas fånga den vita (forna vita, mer grå haha). De skulle alla få sig ett lite bad senare. Utan tvekan endast en av dem som gillade den idén! 


Sonny var den som absolut tyckte minst om att få sig en genomgång i vasken. Lyckades bita R rätt illa. Han är nu rätt svullen och har tvättat med sårtvätt. Får se hur det utvecklas. 



2 kommentarer:

  1. Oj, badat katten? Det har jag aldrig försökt mig på! Nu börjar det dra ihop sig för lillasyster att komma! Spännande!!! Är namnet klart? Tycker det är så svårt!

    SvaraRadera
  2. Nej, inget namn är klart! Vi har väl ett par alternativ men man vet ju inte förrän man träffat det lilla livet. Hur går det för er då? vad ska lillebror heta?

    SvaraRadera

Vad roligt att du tittade in! Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...