måndag 30 maj 2011

Redan saknad

Mamma-hjärtat saknar redan sin lille grabb. Har ett tandläkarbesök inbokat imorgon som krockar med dagishämtning. Så då blev det enklast att svärföräldrarna fick ta med sig lilleman. Han tyckte bara att det var roligt att han skulle få följa med farmor och farfar. Vinkade glatt och slängde "slängpussar" till mamma. 


Nu försöker man få lite plugga bortgjort ifall det andra skrotet i magen bestämmer sig för att komma. Uppgifter ska vara inlämnade på fredag. En skickad OCH fått respons på idag. Den andra jobbar jag fortfarande med. 


Mother-heart already miss her little boy. Have a dentist appointment booked tomorrowthat conflict with the kindergarten collection. So then it became easier to mother in lawhad to take with them little man. He just thought it was funny that he would go with my grandparents. Waved happily and threw "throw kisses" to mom.

Now try to get some studying done away in case the second scrap of the stomachdecides to come. Data must be submitted on Friday. A sent or received feedbacktoday. Second, I work with still.


1 kommentar:

  1. Vill bara visa att jag KAN skriva kommentarer:)
    Puss/Mia

    SvaraRadera

Vad roligt att du tittade in! Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...