onsdag 11 maj 2011

Sol och Energi

Efter hämtning av lilleman på dagis hade jag inte en tanke på att vilja gå in. Så otroligt skönt väder idag. Blev nog ett par grader varmare än de lovat, och mer sol. Att M stortrivs ute gör det inte tråkigare att stanna en extra stund ute. Vi tog eftermiddags mellis ute i solen på framsidan. Det är där M tycker bäst om att vara, så han kan hålla koll på alla traktorer och lastbilar som åker förbi borta på industriområdet. 



Att sommaren är på intåg syns på alla träden som slår ut kraftigt just nu. Är nog djupt grönt om ett par dagar om vädret fortsätter som det gör. 


After I got little man at kindergarten, I had no intention at wanting to go inside. It was soincredibly nice weather today. Was probably a few degrees warmer than theypromised, and more sun. Little M have great fun out there makes it not boring to stay an extra hour out there. We took afternoon snack in the sun at front of the farm. This iswhere M like best to be, so he can keep track at all the tractors and lorries go pastaway in the industrial field.

The fact that summer is on its way can be seen at all the trees bloom heavily right now.Is enough deep green in a few days if the weather continues like it does.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du tittade in! Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...