måndag 9 maj 2011

Köksdetaljer

Vi bytte vårt kök innan jul. Vi var mer eller mindre tvungna då spisen börja haverera och kranen började läcka. Från att vi slog ut första skåpet, rivit en vägg mellan vardagsrum och kök, tills att allt stod fungerande tog ung 1,5-2 veckor. Det är inte totalt helt färdigt än, fortfarande inte tapetserat och kaklat, men jag gillar verkligen vårt kök! Vi valde ett Ikea kök då få kan slå dem på fingrarna när det gäller pris, och de är inte dåliga kök. 

Diskhon vi valde är Ikeas - domsjö med dubbelho i emalj. Och jag verkligen älskar deras skärbräda som finns som tillbehör till den. Den är grym! 


Tyvärr hade vi lite problem i början när vi skulle sätta upp vårt vitrinskåp/överskåp. Dörren gick inte fri från sidan på högskåpet som det hänger bredvid. Men en kanonlösning som jag blev helt kär i när jag såg det uppsatt, var en hylla som vi satt emellan högskåpet och vitrinskåpet. Kanon för kokböcker. Dessutom belysningsplanet längst ned i vitrinskåpet! 


Ett annat tips jag har till er som ska göra om ert kök och väljer Ikea (kanske finns fler som har den här lösningen) men deras sockellådor - supersmart! Kan verkligen rekommendera de. 



We changed our kitchen before Christmas. We were more or less forced the stovebegin to collapse and the crane started to leak. From that we knocked out the firstcabinet, torn a wall between the living and kitchen area, until that all was working tookabout 1.5 to 2 weeks. It is no totally completely done yet, still no wall paper and tiled,but I really like our kitchen! We chose an Ikea kitchen where few can beat them on the fingers in terms of price, and they are no bad kitchen.
The sink we chose is Ikea - Domsjö with double sink in the enamel. And I really lovetheir cutting board available as an accessory to it. It is cruel!
Unfortunately, we had some problems in the beginning when we were putting up ourdisplay case / cabinet. The door was no free from side on high cabinet that hangsbeside it. But a great solution that I was totally in love with when I saw it posted, was a shelf that we put between high cabinet and display case cabinet. Kanon forcookbooks. In addition, lighting level at the bottom of vitrinskåpet!
Another tip I have for you that will make for your kitchen and choose Ikea (maybe there are more people who have this solution) but their socket drawers - so smart! I can really recommend those.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du tittade in! Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...