tisdag 24 maj 2011

Vakna jag på fel sida om sängen?!

Vet inte vad det är med den här dagen som känns så annorlunda. När jag vaknade till i morse var det redan fullt ös på nedervåningen. Hann knappt komma ner innan R tog med sig M och skjutsade G till skolan. På väg mot dagis kom han hem en sväng för ett byte på M då han hostat så han kräkts. Jag tog tag i att dammsuga så fort johnblund-gruset lämnat ögonen. 


Nu är R på jobbet och jag har hunnit med att måla ett varv i G's rum. Få se om fototapeten åker upp idag eller imorgon. Sotaren är här för 3:e gången det här året. Inte klokt vad de ska vara här och springa :) 



Do not know what it is to this day that feels so different. When I woke up this morning it was already rocking of cloth ground floor. Had barely come down before R took M andG drove to school. On the way to kindergarten, he came home for a change of clotheson M when he coughed as he vomited. I grabbed the vacuum as soon as the Sandman-gravel left eye.

Now is R at work and I have had time to paint one turn in G's room. Let's see if photowallpaper going up today or tomorrow. The chimney sweep is here for the 3rd time this year. Not wise to what they should be here and run:)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du tittade in! Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...