söndag 15 maj 2011

En annan väg

Idag har vi varit en sväng till min "hemma"-ort. En visit hos pappa och M med familj. En trevligt liten snabbvisit blev det då lille M inte var så pigg då vi klev upp idag. Han verkade dock repade sig underdagen. Det var ett tag sen vi träffade pappa och M då både dom och vi har varit upptagna om vartannat. 


Hemfärden blev lite annars än vad den normalt blir då vi varit på besök där nere. Vi tog avsked från E4:an och tog lite småvägar istället. Var ut och letade reda på en badstrand som R vagt kände till. Lille M hittade en kotte när vi klev ur bilen och tyckte det var lite spännande med vår road-trip. 





Foto: Therés


Today we went for a ride to my "home" location. A visit at Dad and M with the family. Anice little short visit, it became when little M was not so fresh when we got up today. Hedid however pick up during the day. It's been awhile since we met Dad and M, both ofthem and we have been busy alternately.

Trip home was little else than what it normally is when we visited there. We took leavefrom the E4 and took some back roads instead. Was out looking out on a beach as Rvaguely knew. Lille M found a pine cone when we got out and thought it was excitingwith our road-trip.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du tittade in! Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...