söndag 8 maj 2011

Motgångar

Vi tycks inte få mer än motgångar när det gäller renoveringen av G's rum. I alla fall känns det så. Jag har tillbringat lite tid med att sätta upp "återställnings"-papp idag, men när vi kom upp och skulle titta hur det blev och då ser vi att åter igen har det rest sig under allt. SUCK! Förhoppningsvis och det vi verkligen hoppas på nu är att det ska räta till sig och gå tillbaka då det torkat ordentligt. Annars vet jag inte vad vi ska hitta på. Börja om helt från skratch(!), känns inte så lockande. 


Har för övrigt varit en väldigt skön dag med mycket ute-vistelse! M har trivts väldigt bra. Tog sin tupplur i skrindan idag. Riktig sötnos! 


We do not seem to get over setbacks in the renovation of the G's room. At least it feelsthat way. I have spent a little time to putting up "Recovery" board today, but when wegot up to watch how things go, we see that once again it has risen in all. SIGH!Hopefully, and we really hope for now is that it will straighten itself and to go back whenit dried properly. Otherwise I do not know what to think of. Start completely fromSkratch (!), is not so attractive.

Has moreover been a very nice day with plenty of out-stay! M has enjoyed it reallygood. Took his nap in the wagon today. Real sweetie!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du tittade in! Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...